Booking 10% cash back
Zdravíčko, mám kódík na 12% do dnešní půlnoci. Kód pošlu POUZE aktivnímu členovi, který mi napíše sz. :-)
Esit: udáno to Mr. Audit :-)
Jorgus napsal(a):Ty jo přijdu 9 minut po a uz ho někdo využil a ani nenapsal ze je pryc:))
Máte prosím někdo jeste kod co nepotřebuje prosím do SZ?:)
Dekuji Jirka
Neměl by prosím někdo kod do SZ?
Dekuji Jirka
Ahojte, pred par tyzdnami som posunul svoj kod. Nenajde sa dobra dusa, ktora by posunulat teraz svoj kod, ktory nevyuzije? Dakujem velmi pekne. Sukromna sprava
Ted to tu jede s zadostmi, taky by se mi hodil jeden kod, pokud nekomu prisel a nevyuzije. Prosim Sz.
Nechapu, co delate jinak, mne neprisel kod ani jedenkrat🤷🤦♀️.
Ahoj, nabízím cashback kód na 8%, platnost do 31.7., kdo máte zájem tak pište sz 😊
Edit: kód odeslán
Já prosím!
Mari O. napsal(a):Dobrý den, mám nevyužitý kód na Booking. Kdo mi napíše nejdřív, ten ho dostane.
Ahoj, neměl by někdo prosím kód, který nevyužije? Už jsem jich tu také pár rozdala a zase někdy příště ráda oplatím :)
Aktivnímu členu pošlu kód na 10% platný do 24.7.2025. Jinak přednost bude mít v případě zájmu slečna Denisa (za to co si vytrpěla tady na foru), případně její partner z cesty do Thajska (za to co si vytrpěl s Denisou)
Edit: kód odeslán - Audit
Taky jsem zkusil :-)
Ale booking píše, že vypršela platnost, ne že již byl použit, takže spíše byl pozdě sdílen.
Kód na 10% platný do dnešnej polnoci.
Pre prvého AKTÍVNEHO diskutéra, ktorý mi pošle súkr. správu
Edit: kód odoslaný (Audit)